Tipideresi İlkokulu

Vizyon: Hayata hazır, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 08.30-13.50
Isınma: Soba
Lojman: 0 -
Servis Bilgisi: Öğretmenlerin servisi vardır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://tipideresiilkokulu.meb.k12.tr

Adres - TİPİDERESİ MAH. TİPİDERESİ KÜMEEVLER KÜME EVLERİ OKUL BLOK NO 67 HINIS / ERZURUM

Yerleşim Yeri - Köy

Ulaşım İlçe merkezinden öğretmenler servis ile ulaşım sağlamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 153 km uzaklıkta. İlçe merkezine 28.3 km uzaklıkta.